Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tohmajärven ev.lut. seurakunnassa on haettavana EMÄNTÄ - SIIVOOJAN toimi, Tehtäviin kuuluu emännän ja siivoojan tehtävät seurakunnan toimitiloissa, pää-asiallinen toimipaikka on Kemien seurakuntatalo. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakijalta toivomme soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai vastaavaa työkokemuksella hankittua ammattitaitoa. Eduksi katsotaan myös atk perusosaaminen sekä hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyö-taidot. Tehtävän palkkaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Tohmajärvi matkailualan asiakaspalvelu Tohmajärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Tohmajärvi matkailualan asiakaspalvelu Tohmajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tohmajärvi ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tohmajärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Emäntä-siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Tohmajärven evl. seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tohmajärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa