Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tohmajärven ev.lut. seurakunnassa on haettavana EMÄNTÄ - SIIVOOJAN toimi, Tehtäviin kuuluu emännän ja siivoojan tehtävät seurakunnan toimitiloissa, pää-asiallinen toimipaikka on Kemien seurakuntatalo. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakijalta toivomme soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai vastaavaa työkokemuksella hankittua ammattitaitoa. Eduksi katsotaan myös atk perusosaaminen sekä hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyö-taidot. Tehtävän palkkaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Tohmajärvi matkailualan asiakaspalvelu Tohmajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tohmajärvi ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Emäntä-siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Tohmajärven evl. seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tohmajärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus