Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kokenut sähkösuunnittelija
Oletko kokenut sähkösuunnittelija ja sinua kiinnostaa vastuullinen rooli kasvavassa yrityksessä sähkösuunnittelijana ja projektipäällikkönä? Haemme kokenutta sähkösuunnittelijaa vaativien isompien kohteidemme pariin. Olet toiminut sähkötöiden valvontatehtävissä ja sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista suunnittelu- ja projektipäällikön tehtävistä. Sinulla on näyttöä vaativien hankkeiden sähkösuunnittelun läpiviennistä.
Tulet toimimaan sähkösuunnittelijana ja projektipäällikkönä nuorekkaassa muutaman hengen dynaamisessa tiimissä. Vastaat sähkösuunnittelusta kokonaisuudessaan ja voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän haastavien ja hienojen kohteiden parissa. Kohteet edustavat uusinta teknologiaa ja tehtävässä pääset mukaan kansainväliseen, jatkuvasti kehittyvään projektiympäristöön.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voimatie 6, 90440 KEMPELE

Yritystiedot

Toiminimi ELVAK OY Y-tunnus 2269493-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 519 000 € 77 %

Liiketoiminnan tulos

346 000 € 67 %

Liikevoitto-%

23 % -4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokenut sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut ELVAK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Kempele , osoitteessa Voimatie 6, 90440 KEMPELE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus