Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko päästä työskentelemään nuorekkaassa suunnittelutiimissä? Haemme suunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen LVI-suunnittelutehtäviin. Suunnitteluohjelmanamme on MagiCad-ohjelma, joten ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Toimenkuvaa voidaan painottaa valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja huipputiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kempele teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kempele lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ELVAK OY Y-tunnus 2269493-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-Suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut ELVAK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus