Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmä- ja paloilmoitin projektien toteutusten hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä paikallisen projektipäällikön sekä muiden urakoitsijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus rakennusautomaatio- ja paloilmoitin järjestelmistä sekä LVISA-prosessien tuntemus.
Edellytämme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja osaat käyttää sujuvasti nykyaikaisia tietoteknisiä laitteita. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, ja sinulla on määrätietoinen ote työhösi. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti, sillä tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen talotekniikan parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi

Web-osoite: http://elvak.fi Työnantaja: ELVAK OY Sijainti: Äyritie 12, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Mikko Ranua, Puh: 040 5365 340 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äyritie 12, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi ELVAK OY Y-tunnus 2269493-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 519 000 € 77 %

Liiketoiminnan tulos

346 000 € 67 %

Liikevoitto-%

23 % -4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut ELVAK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Äyritie 12, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa