Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmä- ja paloilmoitin projektien toteutusten hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä paikallisen projektipäällikön sekä muiden urakoitsijoiden kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus rakennusautomaatio- ja paloilmoitin järjestelmistä sekä LVISA-prosessien tuntemus. Edellytämme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja osaat käyttää sujuvasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ELVAK OY Y-tunnus 2269493-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut ELVAK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus