Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,255 miljardia euroa vuonna 2015. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.fi

Eltel Networks Oy:n Kiinteän televiestinnän liiketoiminta etsii

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseen.

Tiimipäällikkönä kannat kokonaisvastuun tiimisi tuottamista palveluista, henkilöstöstä ja tuloksesta. Olet aktiivisesti mukana johtamassa yksikkösi päivittäistä toimintaa. Varmistat että päivittäin tuotettavat palvelut vastaavat asiakkaille annettuja palvelulupauksia. Ohjaat, koordinoit ja valvot palvelujen tuottamista, aikatauluja ja - luonnollisesti tärkeintä, laadukasta tavoitteiden toteutumista ja henkilöstö- sekä asiakastyytyväisyyden varmistamista. Johdat ja vastaat myös yksikkösi työ- ja ympäristöturvallisuudesta.

Sinulla on avainrooli viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä palveluorganisaation mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa.

Teet tiivistä yhteistyötä yksikkösi henkilöstön, kollegoiden ja asiakkaiden toimeksiantajien, alihankkijoiden, viranomaisten ja Eltelin sisäisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi sinua tukevat Eltelin ammattilaiset suunnittelussa, palvelutuotannossa ja sisäisten prosessien toiminnoissa, joiden kanssa hyvällä yhteistyöllä varmistatte palvelujen onnistumisen.

Edellytämme sinulta AMK tasoista tehtävään soveltuvaa loppututkintoa. Arvostamme kokemusta loppuasiakkaille tuotettavien palvelujen johtamisesta sekä liittymäpalveluiden osaamista ja kokemusta esimiestehtävistä. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä - innostavaa johtamistapaa ja kykyä innovatiiviseen ajatteluun unohtamatta. Tiedät ja tunnet palvelutoiminnan onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Olet positiivinen kehittäjä, yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi. Kykenet kommunikoimaan suomen kielen lisäksi englanniksi.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset oikeasti kantamaan vastuuta ja näyttämään sekä näkemään työsi tulokset. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä joulukuun 2016 alussa.

Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Web-osoite: http://www.eltelnetworks.com Työnantaja: Eltel Networks Oy Sijainti: Tiilenpolttajankuja 4 ja 5, 01720 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan joulukuun alussa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Paakkari puh. 040 311 3535 torstaina 29.9.2016 ja perjantaina 30.9.2016 kello 08:00-09:00 sekä torstaina 13.10. ja perjantaina 14.10.2016 kello 08:00-09:00. Hakemukset: Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä s-postilla osoitteeseen rekrytointi@eltelnetworks.com. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään tunnus "Tiimipäällikkö, Vantaa" Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiilenpolttajankuja 4 ja 5, 01720 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Eltel Networks Oy Y-tunnus 1548234-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Eltel Networks Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Tiilenpolttajankuja 4 ja 5, 01720 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa