Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,255 miljardia euroa vuonna 2015. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.fi

Eltelin Kiinteän Televiestinnän liiketoiminta hakee

TELEVERKON DOKUMENTOIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kempeleen tai Vantaan toimipisteeseen.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta dokumentoijan työtehtävistä sekä televerkkojen tuntemusta. Hakijalla tulee olla vahvaa osaamista 1VTJ Tigers järjestelmästä.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Arvostamme motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn oman alansa johtavan yrityksen palveluksessa. Saat työssäsi organisaation tuen, hyvät kehittymismahdollisuudet ja mukavat aikaansaavat työkaverit.

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Web-osoite: http://www.eltelnetworks.com Työnantaja: Eltel Networks Oy Sijainti: Kelatie 10 A, 01450 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Saku-Petteri Rajaheimo, puh. 040 311 3352. Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 25.10.2016 mennessä osoitteeseen saku-petteri.rajaheimo@eltelnetworks.com. Merkitse otsikkokenttään tunnus "Televerkon dokumentoija". Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kelatie 10 A, 01450 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Eltel Networks Oy Y-tunnus 1548234-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Televerkon dokumentoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Eltel Networks Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Kelatie 10 A, 01450 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa