Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,255 miljardia euroa vuonna 2015. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.fi

Eltel Networks Oy:n Rataverkot-liiketoiminta etsii

SÄHKÖRATA- JA VAHVAVIRTA-ASENTAJIA

kunnossapito- ja rakentamisurakoiden asennustehtäviin. Työhönottopaikkana tulee olemaan Eltelin Pirkkalan tai Seinäjoen toimipiste. Toiminta-alueena pääsääntöisesti rata-alueet Riihimäki - Seinäjoki, Toijala-Turku, Lielahti-Pori/Rauma, Seinäjoki-Vaasa, Orivesi-Jyväskylä, Haapamäki-Seinäjoki ja Tampere-Jyväskylä sekä näiden lisäksi muut Suomen rata-alueet.

Edellytämme sähköalan vahvavirta-asentajan tutkintoa ja vähintään yhden vuoden kokemusta sähkörata- ja vahvavirta asennustöistä rataympäristössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat radalla työskentelyn edellytyksenä olevat pätevyydet ja koulutukset sekä englanninkielen taito.

Tehtävä vaatii tiimihenkisyyttä ja matkustushalukkuutta. Tehtävä vaatii myös erityisesti joustoa työaikoihin; työtehtäviä tehdään myös öisin ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät kehittymismahdollisuudet.

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Web-osoite: http://www.eltelnetworks.com Työnantaja: Eltel Networks Oy Sijainti: Lasikaari 1, 33960 PIRKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen aluepäällikkö Anssi Ämmänkoski, anssi.ammankoski@eltelnetworks.com, puh. 040 311 2348. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lasikaari 1, 33960 PIRKKALA

Yritystiedot

Toiminimi Eltel Networks Oy Y-tunnus 1548234-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkörata- tai vahvavirta-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eltel Networks Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala , osoitteessa Lasikaari 1, 33960 PIRKKALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa