Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,255 miljardia euroa vuonna 2015. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.
www.eltelnetworks.fi

Haemme Espoon Leppävaarassa sijaitsevaan pääkonttoriimme

AULAPALVELUVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Aulapalveluvastaavana pääset osaksi Eltelin HR-tiimiä. Vastuualueenasi on pääkonttorimme lisäksi palvella kaikkia Suomen toimipisteitämme. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanotto, posti-ja kuriirilähetykset, kulunvalvonta, toimistotarvikehankinnat, henkilökorttitilaukset, kahvitukset ja yhteydenpito kiinteistönhuoltoon. Huolehdit myös pääkonttorimme neuvottelutilojen siististä yleisilmeestä. Lisäksi työ pitää sisällään monia muita toimistotehtäviä.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet hyvä priorisoimaan työtehtäviäsi. Sinulla on hyvä keskittymiskyky myös kiireen keskellä ja siedät tehtävien keskeneräisyyttä. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. IT-taitosi ovat hyvät ja olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä. Kokemus jostakin kulunvalvontajärjestelmästä ja vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluu HR-harjoittelijan ohjaaminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä innostavassa työyhteisössä. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Web-osoite: http://www.eltelnetworks.com Työnantaja: Eltel Networks Oy Sijainti: Laturinkuja 8, 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 20.10 ja 27.10 kello 9:00-10:00 rekrytointipäällikkö Kirsti Kulojärvi puh. 040 311 3407. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 4.11.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@eltelnetworks.com. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään tunnus "Aulapalveluvastaava". Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laturinkuja 8, 02650 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Eltel Networks Oy Y-tunnus 1548234-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eltel Networks Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Laturinkuja 8, 02650 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa