Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. 700 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa.

Haemme Turun toimistoomme LVIA-SUUNNITTELIJAA pääosin kotimaisten teollisten ja julkisten kohteiden LVIA -suunnitteluun. Työtehtävät sisältävät hanke-, luonnos- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-asioiden hoitoa.

Suunnittelu toteutetaan pääasiassa MagiCad-ohjelmistoilla. Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (LVI-ins./DI), sujuvaa suomen kielen taitoa ja muutaman vuoden työkokemusta alalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Vähäsalo, puhelin 040 700 8307, sähköposti ossi.vahasalo@elomatic.com.

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin mahdollisimman pikaisesti.

Web-osoite: http://www.elomatic.com Työnantaja: Elomatic Oy Sijainti: Itäinen Rantakatu 72, 20810 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Vähäsalo, puhelin 040 700 8307, sähköposti ossi.vahasalo@elomatic.com. Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itäinen Rantakatu 72, 20810 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Elomatic Oy Y-tunnus 0521534-2 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Nordic Offshore Consulting, Elomatic Pharmaceutical Engineering

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 224 569 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

-1 145 295 € -385 %

Henkilöstö

71 4

Liikevoitto-%

-6 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVIA-Suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Elomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Itäinen Rantakatu 72, 20810 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa