Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa kotimaista Elkome Group Oy -konsernia. Teollisuuden sähköasentaja, Hyvinkää Haemme nyt Hyvinkäälle luotettavaa ja omatoimista sähköasentajaa. Tehtäviin kuuluu erikoiskeskusten valmistus ja testaus. Edellytämme hyvää ammattitaitoa ja asiakaspalveluasennetta. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Hyvinkää Asennus, huolto ja puhtaanapito Hyvinkää sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elkome Installaatiot Oy Y-tunnus 0933845-4 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuuden sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Elkome Installaatiot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa