Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa kotimaista Elkome Group Oy -konsernia.

Sähkösuunnittelija, Hyvinkää

Työn kuvaus
Haemme nyt Elkome Installaatiot Oy:lle teollisuuden tuotantojärjestelmien sähkösuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyvää sähköteknistä osaamista ja yrittäjämäistä asennetta. Arvostamme kokemusta teollisuuden laitteiden ja koneiden sähkösuunnittelusta sekä alan standardien hyvää tuntemusta.

Pidät langat käsissäsi ja vastaat siitä, että suunnitteluprojektit etenevät aikataulu- ja laatukriteerien mukaisesti. Hoidat tehtäviäsi tarkalla sekä systemaattisella tavalla. Sinulta löytyy myös tarvittavaa jämäkkyyttä saattaa asiat päätökseen.

Englannin kielen taito on välttämätön. Suunnitteluohjelmistona meillä on käytössä CADS.

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat asiakaskontakteista, sähkö- ja automaatiosuunnittelusta kokonaisuudessaan sekä sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito asiakkaisiin, dokumentointia ja raportointia. Olet mukana tehostamassa yrityksen toimintaa ja sitoudut jo käynnistettyyn Lean-hankkeeseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, haastavia tehtäviä ja mukavan asiansa osaavan tiimin. Saat hoidettavaksi itsenäisen ja vastuullisen työn jossa voit jatkuvasti kehittää itseäsi.

Nykyaikaiset työtilamme sijaitsevta Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksin varrella. Käytössämme on liukuva työaika ja olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.fi.

Web-osoite: http://www.elkome.fi Työnantaja: Elkome Installaatiot Oy Sijainti: Helletorpankatu 37, 05840 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä 0400 625 645 Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helletorpankatu 37, 05840 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Elkome Installaatiot Oy Y-tunnus 0933845-4 Toimiala Sähköasennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 624 287 € 49 %

Liiketoiminnan tulos

89 697 € -54 %

Henkilöstö

16 2

Liikevoitto-%

6 % -67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Elkome Installaatiot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Helletorpankatu 37, 05840 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus