Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa kotimaista Elkome Group Oy -konsernia. Sähkösuunnittelija, Hyvinkää Työn kuvaus Haemme nyt Elkome Installaatiot Oy:lle teollisuuden tuotantojärjestelmien sähkösuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme sinulta Sinulla on tehtävään soveltuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Hyvinkää sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hyvinkää teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hyvinkää sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elkome Installaatiot Oy Y-tunnus 0933845-4 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Elkome Installaatiot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus