Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme energisiä ja itseohjautuvia myyjiä Elisan myyntipisteille Poriin.

Tehtävänäsi on myydä aktiivisesti Elisan ja Saunalahden liittymätuotteita uusille ja nykyisille asiakkaille.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset tuotteet, mukavat työkaverit ja hyvän peruspalkan lisäksi mahdollisuuden huippuansioihin kannustavalla palkkiojärjestelmällä. Tässä työtehtävässä on myös loistava mahdollisuus päästä luomaan ja kehittämään myyntikonseptia.

Olet etsimämme henkilö, jos olet vastuuntuntoinen, oppimishaluinen ja sinulla on halu onnistua työssäsi. Olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen tiimipelaaja, mutta edellytämme myös itsenäistä ja itseohjautuvaa otetta myymiseen.

Luonteeltasi olet myös sosiaalinen ja pystyt työskentelemään ajoittain paineen alaisena. Toimintatavoiltasi olet ripeä ja huolellinen; periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon.
Odotamme sinulta myynnillistä asiakaspalvelukokemusta, kiinnostusta alaa kohtaa. Kaupallinen peruskoulutus on sinulle eduksi, mutta huomioimme myös luonnonlahjakkuudet.

Tervetuloa luomaan uraa reippaaseen tiimiimme!

Web-osoite: http://www.elisa.fi/rekrytointi Työnantaja: Elisa Oyj Sijainti: 28130 PORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johannes Nieminen, johannes.nieminen@elisa.fi Hakemukset: http://www.elisa.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28130 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Oyj Y-tunnus 0116510-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 368 300 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

278 000 000 € 11 %

Henkilöstö

2 606 4

Liikevoitto-%

20 % 5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Elisan myyntipiste Pori, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Elisa Oyj. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28130 - Pori , osoitteessa 28130 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa