Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme energisiä ja itseohjautuvia myyjiä Elisan myyntipisteille Poriin. Tehtävänäsi on myydä aktiivisesti Elisan ja Saunalahden liittymätuotteita uusille ja nykyisille asiakkaille. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset tuotteet, mukavat työkaverit ja hyvän peruspalkan lisäksi mahdollisuuden huippuansioihin kannustavalla palkkiojärjestelmällä. Tässä työtehtävässä on myös loistava mahdollisuus päästä luomaan ja kehittämään myyntikonseptia. Olet etsimämme henkilö, jos olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Oyj Y-tunnus 0116510-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Elisan myyntipiste Pori, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Elisa Oyj. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28130 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus