Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme etämyyjää Helsinkiin Elisan tuotekehityksen tueksi Etsimme etämyyjää uuteen, myyjän ja tuotekehittäjän tehtäviä yhdistävään rooliin Elisan pääkonttorille Pasilaan. Tehtäväsi on myydä B2B-asiakkaille Elisan uusia digitaalisia tuotteita ja -palveluita. Myynnin ohella olet tärkeässä roolissa osana Elisan tuotekehitystä: autat tuotepäälliköitä löytämään uusille tuotteille oikeat kohderyhmät ja sparraat tuotekehitystiimejä muokkaamaan tuotteista entistä parempia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etämyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Inhouse Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus