Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme etämyyjää Helsinkiin Elisan tuotekehityksen tueksi Etsimme etämyyjää uuteen, myyjän ja tuotekehittäjän tehtäviä yhdistävään rooliin Elisan pääkonttorille Pasilaan. Tehtäväsi on myydä B2B-asiakkaille Elisan uusia digitaalisia tuotteita ja -palveluita. Myynnin ohella olet tärkeässä roolissa osana Elisan tuotekehitystä: autat tuotepäälliköitä löytämään uusille tuotteille oikeat kohderyhmät ja sparraat tuotekehitystiimejä muokkaamaan tuotteista entistä parempia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etämyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Inhouse Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa