Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liity Elisa Appelsiinin integraatio-osaajien asiantuntevaan\r\njoukkoon! Haemme Microsoft BizTalk Server -osaajaa\r\nintegraatiotiimiimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsinkiin, Kuopioon tai Tampereelle. Työnkuvaan sisältyy järjestelmien suunnittelua,\r\ntoteuttamista ja ylläpitämistä BizTalk Server -tuotteella ja\r\n.NET-ohjelmistokehyksellä.Edellytämme kokemusta BizTalk Serveristä ja .NET-kehyksestä,\r\nreipasta ja proaktiivista asennetta työn tekemiseen sekä halua oppia ja kehittää\r\nuutta. Arvostamme muidenkin teknologioiden osaamista ja taitoa työskennellä\r\nsekä itsenäisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Oyj Y-tunnus 0116510-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, BizTalk Server -asiantuntija - Elisa Appelsiini, on ilmoitettu Elisa -palvelussa 24.11.2016 ja sen on julkaissut Elisa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus