Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Työpaikkakuvaus


Liity Elisa Appelsiinin integraatio-osaajien asiantuntevaan\r\njoukkoon!

Haemme Microsoft BizTalk Server -osaajaa\r\nintegraatiotiimiimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsinkiin, Kuopioon tai Tampereelle.

Työnkuvaan sisältyy järjestelmien suunnittelua,\r\ntoteuttamista ja ylläpitämistä BizTalk Server -tuotteella ja\r\n.NET-ohjelmistokehyksellä.

Edellytämme kokemusta BizTalk Serveristä ja .NET-kehyksestä,\r\nreipasta ja proaktiivista asennetta työn tekemiseen sekä halua oppia ja kehittää\r\nuutta. Arvostamme muidenkin teknologioiden osaamista ja taitoa työskennellä\r\nsekä itsenäisesti että osana tiimiä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja\r\nenglantia.

Tarjoamme nuorekkaan, vauhdikkaan ja dynaamisen\r\ntyöympäristön mukavassa tiimissä. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja\r\nkulttuuri, jossa työntekijästä välitetään. Panostamme tilojemme viihtyisyyteen\r\nja meillä on hyvät työsuhde-edut sekä paljon kerho- ja harrastetoimintaa.\r\nTarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja edellytykset kehittyä asiantuntijana

Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä\r\nyksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan\r\nteknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme\r\nmonipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-,\r\nsovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja. Käytämme ketteriä menetelmiä ja\r\nlean-ajattelua päivittäisessä työskentelyssämme.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalliossa hyvien\r\nkulkuyhteyksien varrella ja ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Helsinkiin,\r\nmutta tähän tehtävään on myös mahdollista työllistyä Kuopiossa tai Tampereella.\r\nKerrothan siis hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Jos tunnet, että olisit juuri oikea henkilö tähän toimeen,\r\nota yhteyttä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Into, joko puhelimitse 0400\r\n906070 tai sähköpostitse [email protected]
Työnantaja: Elisa Sijainti: Helsinki, Finland Ilmoitus jätetty: 24.11.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: Elisa

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Oyj Y-tunnus 0116510-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 368 300 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

278 000 000 € 11 %

Henkilöstö

2 606 4

Liikevoitto-%

20 % 5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, BizTalk Server -asiantuntija - Elisa Appelsiini, on ilmoitettu Elisa -palvelussa 24.11.2016 ja sen on julkaissut Elisa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus