Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Juvalle elintarviketyöntekijöitä. Alkuun työt tapahtuvat osa-aikaisena (pe ja la), mutta halukkuuden ja motivaation mukaan työntekijällä on mahdollisuus kasvattaa tunteja nopeastikin.Mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työt ajoittuvat klo 6-18 välille. Työtehtävät painottuvat salaatin käsinleikkaamiseen. Jatkossa tehtäviä laajennetaan tekijän oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Hakijalta edellytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Juva elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, Juva (mahdollisuus kokoaikaisuuteen), on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51900 - Juva .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus