Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Juvalle elintarviketyöntekijöitä. Alkuun työt tapahtuvat osa-aikaisena (pe ja la), mutta halukkuuden ja motivaation mukaan työntekijällä on mahdollisuus kasvattaa tunteja nopeastikin.Mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työt ajoittuvat klo 6-18 välille. Työtehtävät painottuvat salaatin käsinleikkaamiseen. Jatkossa tehtäviä laajennetaan tekijän oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Hakijalta edellytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Juva elintarviketeollisuuden tehtävät Juva .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, Juva (mahdollisuus kokoaikaisuuteen), on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51900 - Juva , osoitteessa 51900, Juva, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa