Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Juvalle elintarviketyöntekijöitä. Alkuun työt tapahtuvat osa-aikaisena (pe ja la), mutta halukkuuden ja motivaation mukaan työntekijällä on mahdollisuus kasvattaa tunteja nopeastikin.Mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työt ajoittuvat klo 6-18 välille. Työtehtävät painottuvat salaatin käsinleikkaamiseen. Jatkossa tehtäviä laajennetaan tekijän oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Hakijalta edellytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Juva elintarviketeollisuuden tehtävät Juva .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, Juva (mahdollisuus kokoaikaisuuteen), on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51900 - Juva .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus