Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee avustavia kalankäsittelijöitä joulusesonkiin.

Tehtävänäsi on avustavia tuotannollisia töitä kuten kalankäsittelyä esim. ruodon poisto.

Toivomme sinulta esim. elintarvike tai kokin koulutusta tai olet opiskelet ko. aloja, kokemus elintarvike/kokin töistä katsotaan eduksi. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomenkielentaitoa. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Työotteeltasi olet ripeä, tarkka ja huolellinen. Työn on ajoittain kuormittavaa, josta syystä työ edellyttää perus hyvää kuntoa.

Kyseessä on joulusesonki, jossa työt kestävät vko 50 ja 51. Sinun tulee sitoutua ko. ajaksi. Työ on päivätyötä klo 6-15 välillä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.
Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: vko 50 Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/4067065 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00880 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki , osoitteessa 00880 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa