Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HKScan Finland Oy hakee Euran siipikarjan tuotantolaitokselle ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotannon työt niin leikkuu- kuin pakkuuosastoilla. Odotamme sinulta - 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön. - Rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseenkin työhön - Hygieniapassi katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Valitut henkilöt koulutetaan tehtäviin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Eura elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HKSCAN FINLAND OY Eura. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Eura .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus