Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus


Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä ja kasvinterveydestä. Virasto toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 7.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Mustialankatu 3, 00790 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Ylitarkastajan tehtävä on sijoitettu Eviran valvontaosaston eläinten terveys ja hyvinvointi -yksikön eläinten hyvinvointi ja tunnistaminen -jaostoon.

Ylitarkastajan tehtävänä on vastata eläinten merkintää ja rekisteröintiä koskevan lainsäädännön edellyttämien tehtävien toteuttamisesta. Tehtävä sisältää erityisesti vastuun eläintunnistusjärjestelmäkokonaisuuden sekä siihen liittyvien täydentävien ehtojen valvonnan toimeenpanosta, ohjauksesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävään sisältyy lisäksi mm. valvontasovelluksen kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvä hankevastuu. Tehtävään sisältyy myös muihin eläintunnistusjärjestelmälain mukaisten eläinrekistereiden ja tietojärjestelmien kehittämiseen, ylläpitoon sekä yleiseen hallinnointiin ja ohjaamiseen osallistuminen.

Virka voidaan täyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus eläinten merkinnän ja rekisteröinnin sekä täydentävien ehtojen valvonnasta ja valvonnan ohjauksesta. Eduksi katsotaan myös kokemus merkinnän ja rekisteröinnin valvontaan liittyvistä tietojärjestelmistä sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, toimintaympäristön ja sidosryhmien tuntemus. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot. Työssä tarvittava kielitaito:
Viran hoitamisen edellytyksenä on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Eviran palkkausjärjestelmän vaativuustason E9 mukaisesti (3447,86 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.
Työnantaja: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Sijainti: 00790 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Terhi Laaksonen
yksikönjohtaja
Puhelin: 0401595812
Sähköposti: terhi.laaksonen@evira.fi

Jaana Mikkola
jaostopäällikkö
Matkapuhelin : 040 831 8425
Puhelin: 029530 4210
Sähköposti: jaana.mikkola@evira.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4594b7a6-4c8a-4d1b-813c-614f38eae8d4 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00790 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Y-tunnus 2019488-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki , osoitteessa 00790 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa