Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus


Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä ja kasvinterveydestä. Virasto toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2016. Päättyy 31.12.2018.
Määräaikaisuuden syy: Tilapäinen lisätyövoiman tarve.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Mustialankatu 3, 00790 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Ylitarkastajan tehtävä on sijoitettu Eviran valvontaosaston eläinten terveys ja hyvinvointiyksikköön.

Ylitarkastajan tehtävän tarkoituksena on eläinten terveyden, hyvinvoinnin, lääkitsemisen sekä merkinnän ja rekisteröinnin prosessien muille viranomaisille ja asiakkaille tarjottavien palveluiden, asioinnin, tiedonhallinnan ja tietojärjestelmien kehittäminen. Ylitarkastajan tehtäviin sisältyy toimialan tiedonhallinnan ja tietojärjestelmien kehittämisen kokonaissuunnitelman laatiminen, kehittämisen koordinaatio, osallistuminen kehittämishankkeiden suunnitteluun, ohjaukseen ja seurantaan, toiminta- ja tietoarkkitehtuurin tehtävät substanssitoiminnan näkökulmasta sekä yksikön substanssien tuki tietohallintotehtävissä.
Koeaika on neljä kuukautta.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus eläinten terveyden ja hyvinvoinnin toimialasta ja toimialan tiedonhallinnasta, tietojärjestelmien kehittämisen koordinaatiosta sekä verkostojen ja prosessien johtamisesta. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot. Työssä tarvittava kielitaito:
Viran menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Eviran palkkausjärjestelmän vaativuustason E9 mukaisesti (3447,86 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50% tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.
Työnantaja: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Sijainti: 00790 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Terhi Laaksonen
yksikönjohtaja
Puhelin: 0401595812
Sähköposti: terhi.laaksonen@evira.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=830c990e-db0c-46c6-8188-f2dfa97530b9 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00790 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Y-tunnus 2019488-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki , osoitteessa 00790 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa