Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä ja kasvinterveydestä. Virasto toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla.
Työpaikan tiedot: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Mustialankatu 3 00790 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Ylitarkastajan tehtävä on sijoitettu Eviran valvontaosaston eläinten terveys ja hyvinvointi -yksikön eläinten hyvinvointi ja tunnistaminen -jaostoon.

Ylitarkastajan tehtävänä on vastata eläinten merkintää ja rekisteröintiä koskevan lainsäädännön edellyttämien tehtävien toteuttamisesta. Tehtävä sisältää erityisesti vastuun eläintunnistusjärjestelmäkokonaisuuden sekä siihen liittyvien täydentävien ehtojen valvonnan toimeenpanosta, ohjauksesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävään sisältyy lisäksi mm. valvontasovelluksen kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvä hankevastuu. Tehtävään sisältyy myös muihin eläintunnistusjärjestelmälain mukaisten eläinrekistereiden ja tietojärjestelmien kehittämiseen, ylläpitoon sekä yleiseen hallinnointiin ja ohjaamiseen osallistuminen.

Virka voidaan täyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus eläinten merkinnän ja rekisteröinnin sekä täydentävien ehtojen valvonnasta ja valvonnan ohjauksesta. Eduksi katsotaan myös kokemus merkinnän ja rekisteröinnin valvontaan liittyvistä tietojärjestelmistä sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, toimintaympäristön ja sidosryhmien tuntemus. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot.
Viran hoitamisen edellytyksenä on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito.

Palkkaus määräytyy Eviran palkkausjärjestelmän vaativuustason E9 mukaisesti (3447,86 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 30-230-2016

Web-osoite: http://www.evira.fi Työnantaja: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Sijainti: 00790 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Terhi Laaksonen, yksikönjohtaja, 0401595812, terhi.laaksonen@evira.fi Jaana Mikkola, jaostopäällikkö, 029530 4210 , 040 831 8425, jaana.mikkola@evira.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4594b7a6-4c8a-4d1b-813c-614f38eae8d4 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Elintarviketurvallisuusviraston kirjaamo Mustialankatu 3 00790 Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00790 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Y-tunnus 2019488-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki , osoitteessa 00790 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa