Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä ja kasvinterveydestä. Virasto toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla.
Työpaikan tiedot: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Mustialankatu 3 00790 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Ylitarkastajan tehtävä on sijoitettu Eviran valvontaosaston eläinten terveys ja hyvinvointiyksikköön.

Ylitarkastajan tehtävän tarkoituksena on eläinten terveyden, hyvinvoinnin, lääkitsemisen sekä merkinnän ja rekisteröinnin prosessien muille viranomaisille ja asiakkaille tarjottavien palveluiden, asioinnin, tiedonhallinnan ja tietojärjestelmien kehittäminen. Ylitarkastajan tehtäviin sisältyy toimialan tiedonhallinnan ja tietojärjestelmien kehittämisen kokonaissuunnitelman laatiminen, kehittämisen koordinaatio, osallistuminen kehittämishankkeiden suunnitteluun, ohjaukseen ja seurantaan, toiminta- ja tietoarkkitehtuurin tehtävät substanssitoiminnan näkökulmasta sekä yksikön substanssien tuki tietohallintotehtävissä.
Koeaika on neljä kuukautta.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus eläinten terveyden ja hyvinvoinnin toimialasta ja toimialan tiedonhallinnasta, tietojärjestelmien kehittämisen koordinaatiosta sekä verkostojen ja prosessien johtamisesta. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot.
Viran menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito.

Palkkaus määräytyy Eviran palkkausjärjestelmän vaativuustason E9 mukaisesti (3447,86 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50% tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Tilapäinen lisätyövoiman tarve.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 30-223-2016

Web-osoite: http://www.evira.fi Työnantaja: Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Sijainti: 00790 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Terhi Laaksonen, yksikönjohtaja, 0401595812, terhi.laaksonen@evira.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=830c990e-db0c-46c6-8188-f2dfa97530b9 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Elintarviketurvallisuusviraston kirjaamo Mustialankatu 3 00790 Helsinki Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00790 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Y-tunnus 2019488-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki , osoitteessa 00790 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa