Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme tehokkaita ja innokkaita työntekijöitä
ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖTEHTÄVIIN
Työtehtäviä on pakkaamossa sekä tuotannon avustavissa tehtävissä. Työ on 2-vuoro-, kausi-, keikka- ja sesonkityötä. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti luetaan eduksesi. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työnteolle ja omalle jaksamisellesi. Iloinen ja ahkera asenne takaavat sinulle hyvänmielen työympäristön ja tuloksen, johon voit olla myös itse tyytyväinen.
Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä!

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Pyrimme löytämään jokaiseen työhön juuri kyseisen tehtävän hallitsevan tekijän – nopeasti, luotettavasti ja osaavasti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Henkilöstövuokrauksessa toimimme työnantajanasi. Maksamme palkan sekä huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Kauttamme työnhakija voi työllistyä joko vuokratyöntekijänä tai suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 00210, Helsinki, Suomi Yhteystiedot: Wilma Strengell, Wilma.Strengell@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2565#form_start Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00210, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketeollisuuden työntekijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) , osoitteessa 00210, Helsinki, Suomi .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa