Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tehokkaita ja innokkaita työntekijöitä ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖTEHTÄVIIN Työtehtäviä on pakkaamossa sekä tuotannon avustavissa tehtävissä. Työ on 2-vuoro-, kausi-, keikka- ja sesonkityötä. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti luetaan eduksesi. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työnteolle ja omalle jaksamisellesi. Iloinen ja ahkera asenne takaavat sinulle hyvänmielen työympäristön ja tuloksen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Vattuniemi() elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketeollisuuden työntekijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus