Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eliittikatot on kotien vesikattojen ja ulkoverhousten remontointiin erikoistunut yritys. Yritys on kasvanut kaikkina toimintavuosinaan, viimeisimmässä tilinpäätöksessä liikevaihto oli lähes 13 m €.

Eliittikatot kasvaa edelleen. Kasvumme perustuu aktiiviseen myyntiin, erittäin osaavaan organisaatioon ja tyytyväisin asiakkaisiin. Kiinnostaisiko tulla mukaan?

Emme odota, että olisit valmis myyjä. Haluamme kuitenkin, että sinulla on näyttö jonkin työtehtävän vastuullisesta ja menestyksekkäästä hoitamisesta. Haluamme, että vakuutat meidät halullasi mennä eteenpäin ja vahvalla asenteellasi työn tekoa kohtaan.

Voit tehdä töitä täysin provisiolla tai takuupalkan ja provikan yhdistelmällä. Monet myyjämme pääsevät 4000 - 6000 € ansioihin / kk, keskiansio on yli 3000 € / kk.

Sopiva asuinpaikkasi on Keski-Pohjanmaalla tai Pohjois-Pohjanmaalla.

Soita!

Web-osoite: http://eliittikatot.fi Työnantaja: Eliittikatot Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Korhonen antti.korhonen@eliittikatot.fi 0407400757 Hakemukset: http://eliittikatot.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Eliittikatot Oy Y-tunnus 1634354-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Eliittikatot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa