Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Eliittikatot on kotien vesikattojen ja ulkoverhousten remontointiin erikoistunut yritys. Yritys on kasvanut kaikkina toimintavuosinaan, viimeisimmässä tilinpäätöksessä liikevaihto oli lähes 13 m €.

Eliittikatot kasvaa edelleen. Kasvumme perustuu aktiiviseen myyntiin, erittäin osaavaan organisaatioon ja tyytyväisin asiakkaisiin. Kiinnostaisiko tulla mukaan?

Emme odota, että olisit valmis myyjä. Haluamme kuitenkin, että sinulla on näyttö jonkin työtehtävän vastuullisesta ja menestyksekkäästä hoitamisesta. Haluamme, että vakuutat meidät halullasi mennä eteenpäin ja vahvalla asenteellasi työn tekoa kohtaan.

Voit tehdä töitä täysin provisiolla tai takuupalkan ja provikan yhdistelmällä. Monet myyjämme pääsevät 4000 - 6000 € ansioihin / kk, keskiansio on yli 3000 € / kk.

Sopiva asuinpaikkasi on Raahen tai Oulun seudulla.

Soita!

Web-osoite: http://eliittikatot.fi Työnantaja: Eliittikatot Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Tissari hannu.tissari@eliittikatot.fi 0407608193 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Eliittikatot Oy Y-tunnus 1634354-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Eliittikatot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa