Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

elfGROUP hakee erittäin nopealla aikataululla kyberturvallisuudesta kiinnostunutta, kokenutta Python-ohjelmoijaa. Kokemus Python-web-frameworkeista kuten Web2py ja Pyramid ovat oleellisesti eduksi. Myös muiden ohjelmointikielten osaaminen ja kokemus on suotavaa, erityisesti C++. Softaprojektien lisäksi teemme yritysten kyberturvallisuusarviointeja sekä tietoturvatestausta. Kokemus ja kiinnostus suuntautua tälle alueelle otetaan huomioon. Täytettävä toimenkuva edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy Y-tunnus 2354012-2 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet elfCLOUD, elfCONSULTING, elfBUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus