Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokeneita elementtityöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. Työ on täysipäiväistä ja alkaa vuokratyöntekijänä, myöhemmin mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Asiakkaamme on pitkään toiminut Pirkanmaalainen yhtiö, joka nyt toimintaa laajentaessaan rekrytoi kauttamme lisää lujan tason osaajia. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisäninfot Vesa Hirvikoski p. 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33250 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa