Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokeneita elementtityöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. Työ on täysipäiväistä ja alkaa vuokratyöntekijänä, myöhemmin mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Asiakkaamme on pitkään toiminut Pirkanmaalainen yhtiö, joka nyt toimintaa laajentaessaan rekrytoi kauttamme lisää lujan tason osaajia. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisäninfot Vesa Hirvikoski p. 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33250 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus