Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Henkilöstömäärämme on noin 250. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa. Omat myyntikonttorit ovat USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa, jälleenmyyjiä on yli 30 maassa. Lisäksi asiakaspalvelukeskukset palvelevat asiakkaitamme Suomessa, USA:ssa, Dubaissa ja Intiassa. Yli 50 toimintavuotemme aikana olemme toimittaneet laitteita yli 100 eri maahan. Maailmanlaajuinen asiakaskunta on taannut jatkuvan vakaan ja kannattavan liiketoiminnan. Yrityksellämme on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä ja henkilöstön kehittämisen kansainvälinen laatusertifikaatti INVESTOR IN PEOPLE.

http://www.elematic.com

Vahvistamme resurssejamme ja haemme nyt Akaan Toijalaan

SERVICE ENGINEER / INSTALLATION SUPERVISOR

Tulet osaksi Customer Service -tiimiä. Tehtävänäsi on löytää toimivia ratkaisuja kansainvälisten asiakkaidemme sähkö-, automaatio- ja mekaniikkaongelmiin sekä osallistua toimittamiemme linjojen koulutus ja asennusvalvontatehtäviin. Tulet tekemään myös huoltosopimuksiin sisältyviä asiakkaiden tehdasprosessien ja koneiden kunnon auditointeja. Näihin tehtäviin tulet saamaan tarvittavan koulutuksen.

Olet kiinnostunut kansainvälisestä työympäristöstä ja valmis runsaaseen matkustamiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen, esim. sähkö- ja/ tai automaatioinsinöörin koulutus sekä hyvä englannin kielen taito. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat halua sekä osaamista ratkaista myös mekaanisia ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja ja myyntihenkisyyttä. Halusi uuden oppimiseen on vahva.

Ota haaste vastaan alansa johtavan toimijan palveluksessa!

Työnantaja: Elematic Oyj Sijainti: 37800 AKAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, myyntijohtaja Petteri Laitinen, p. 040 508 9920 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37800 AKAA

Yritystiedot

Toiminimi Elematic Oyj Y-tunnus 2140893-7 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Elematic Engineering, LPE Engineering, Acotec, PCE Engineering, Rimera, Elematic Works, X-Tec Works, SF Steelform

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

87 109 576 € 110 %

Liiketoiminnan tulos

-7 829 759 € 85 %

Henkilöstö

112 9

Liikevoitto-%

-9 % 93 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Engineer / Installation Supervisor, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Elematic Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37800 - Akaa , osoitteessa 37800 AKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa