Duunitori suosittelee
Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Henkilöstömäärämme on noin 250. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa. Omat myyntikonttorit ovat USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa, jälleenmyyjiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Akaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Akaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elematic Oyj Y-tunnus 2140893-7 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Elematic Engineering, LPE Engineering, Acotec, PCE Engineering, Rimera, Elematic Works, X-Tec Works, SF Steelform

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Engineer / Installation Supervisor, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Elematic Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37800 - Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa