Duunitori suosittelee
Haemme ajoneuvoasentajaa Raumalle

Adecco Finland

Finland

Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Henkilöstömäärämme on noin 250. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa. Omat myyntikonttorit ovat USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa, jälleenmyyjiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Akaa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elematic Oyj Y-tunnus 2140893-7 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Elematic Engineering, LPE Engineering, Acotec, PCE Engineering, Rimera, Elematic Works, X-Tec Works, SF Steelform

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Engineer / Installation Supervisor, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Elematic Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus