Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MAASTOSUUNNITTELIJA / VERKOSTOSUUNNITTELIJA Edellytämme hakijalta kokemusta ilmajohto- ja/tai maakaapeliverkkojen suunnittelusta ja luvituksesta tai rakentamisesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät oman uran kehitysmahdollisuudet. Saat tarvittavat koulutukset ja käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä huippuporukkamme tuen. Lisätietoja 044-3519066 Petri Laukkanen. Elektron E oy on valtakunnallisesti toimiva sähkö- ja voimanjakeluhankkeiden osaaja. Tutustu yritykseemme kotisivuilta www.elektron.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Liperi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elektron E oy Y-tunnus 2346993-6 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Systeeminsuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Elektron E oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus