Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Elega Oy on valtakunnallinen keittiön ovenvaihtoihin erikoistunut yritys, alan markkinajohtaja. Työllistämme Suomessa ja Ruotsissa noin 150 henkilöä. Meillä on jo 60.000 tyytyväistä asiakasta ja 25 vuoden kokemus alalta. Kodin uudistaminen helpolla, nopealla ja edullisella tavalla on kasvava ilmiö ja se avaa mahdollisuuksia palkata uutta työvoimaa.

Hyvin toimiva palvelukonseptimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden pärjätä todella hyvin.

Palkkaamme Etelä-Karjalan myyntitiimiin uusia myyntiedustajia. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta keittiökalustemyynnistä. Asenne, innostus ja halu oppia uusi ammatti ovat avaintekijöitä menestymiseen meillä. Koulutamme ihan eri ammateista ja toimialoilta myynnin ammattilaisia myyntitiimeihin. Omaa autoa tulet tarvitsemaan myyntiedustajan työssäsi.

Tarjoamme sinulle:
- Valmiita asiakaskontakteja
- Erinomaisen koulutuksen työhön
- Aktiivisen tiiminvetäjän tukemaan työtäsi
- Mahdollisuuden hyvään ansiotasoon
- Positiivisen, kannustavan ja työtäsi arvostavan työympäristön
- Ainutlaatuisen palvelukonseptin
- Laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi!

Web-osoite: http://www.elega.fi Työnantaja: Elega Oy Sijainti: 55100 IMATRA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Jari Myllärinen puh. 040 642 5649 jari.myllarinen@elega.fi Hakemukset: http://www.elega.fi/yritys/tyopaikat/hakemus/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 55100 IMATRA

Yritystiedot

Toiminimi Elega Oy Y-tunnus 0838894-3 Toimiala Keittiökalusteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Poutapäivä, Suomen Ovimylly, Suomen Ekokeittiö, Suomen Keittiömylly, Suomen Kalustemylly

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 340 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

143 000 € -60 %

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiökalustemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Elega Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55100 - Imatra , osoitteessa 55100 IMATRA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa