Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Elega Oy on valtakunnallinen keittiön ovenvaihtoihin erikoistunut yritys, alan markkinajohtaja. Työllistämme Suomessa ja Ruotsissa noin 150 henkilöä. Meillä on jo 60.000 tyytyväistä asiakasta ja 24 vuoden kokemus alalta. Kodin uudistaminen helpolla, nopealla ja edullisella tavalla on kasvava ilmiö ja se avaa mahdollisuuksia palkata uutta työvoimaa.

Hyvin toimiva palvelukonseptimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden pärjätä todella hyvin.

Palkkaamme Uudenmaan myyntitiimiin uusia myyntiedustajia. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta keittiökalustemyynnistä. Asenne, innostus ja halu oppia uusi ammatti ovat avaintekijöitä menestymiseen meillä. Koulutamme ihan eri ammateista ja toimialoilta myynnin ammattilaisia myyntitiimeihin. Omaa autoa tulet tarvitsemaan myyntiedustajan työssäsi.

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen koulutuksen työhön
- Aktiivisen tiiminvetäjän tukemaan työtäsi
- Mahdollisuuden hyvään ansiotasoon
- Positiivisen, kannustavan ja työtäsi arvostavan työympäristön
- Ainutlaatuisen palvelukonseptin
- Laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita ja kysy lisää tai lähetä hakemuksesi!

Web-osoite: http://www.elega.fi Työnantaja: Elega Oy Sijainti: 02610 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Jani Reitamo p. 040 684 7489 jani.reitamo@elega.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02610 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Elega Oy Y-tunnus 0838894-3 Toimiala Keittiökalusteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Poutapäivä, Suomen Ovimylly, Suomen Ekokeittiö, Suomen Keittiömylly, Suomen Kalustemylly

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 340 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

143 000 € -60 %

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiökalustemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Elega Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02610 - Espoo , osoitteessa 02610 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa