Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoisia LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen Pyhäjoella sijaitsevaan sopimuskohteeseemme. Arvostamme LVI-alan koulutusta ja vankkaa työkokemusta. Sinulla on kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana työryhmää. Olet valmis tarvittaessa myös vuorotyöhön. Työt koostuvat koulujen, päiväkotien ja toimistotilojen LVI-asennuksista. Työt suoritetaan sisätiloissa. Halukkailla henkilöillä on mahdollisuus tehdä töitä myös muissa kohteissa. Tarjoamme monipuolisen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Pyhäjoki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pyhäjoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäjoki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elcoline Oy Y-tunnus 1807816-4 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Elcoline Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa