Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pizzarium hakee reippaita elämyksentuottajia Pääkaupunkiseudulle. Elämyksentuottajat työskentelevät joko salissa tai keittiössä, oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Toivomme hakijalta iloista asennetta, vastuullisuutta, organisointikykyä sekä joustavuutta. Lisäksi odotamme, että sinulla on jo hygieniapassi hankittuna. Anniskelupassi katsotaan eduksi. Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviinsä. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja omaksut uudet työtehtävät nopeasti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja media Helsinki media Sipoo media Vantaa media Espoo media .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Elämyksentuottaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Pizzarium / Royal Ravintolat. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus