Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elämäsi Kunnossa on terveys- ja hyvinvointipalveluiden markkinapaikka, joka tarjoaa palvelut asiakkaille varattavaksi helposti verkossa. Yhtiö on laajentamassa liiketoimintaansa mainostilan myymiseen alan palveluntuottajille sekä tuoteverkkokauppaan valituille terveystuotteille. Etsimme nyt sinua markkinoinnin ja verkkokaupan osaaja vastaamaan tästä kehitysaskeleesta. Myyntiedustaja Onko sinulla kokemusta mahdollisesti juuri verkkokauppaliiketoiminnasta ja ymmärrätkö terveydenhuoltoalan mahdollisuudet? Tämä on mahdollisuutesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli muut myymälätehtävät Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli myyntialan tehtävät Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut Oy Y-tunnus 2511641-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa