Duunitori suosittelee
Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oupet on suomalainen yritys, joka välittää lemmikinhoitajia lemmikinomistajille. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa, Porvoossa, Kuopiossa, Turussa, Tampereella sekä Oulussa.

Työ sopii kaikille eläinrakkaille henkilöille. Työajat ovat vaihtelevia, joten hakijan tulisi olla joustava työajoissaan. Tämä työ on mahtava esim. opiskelijoille.

Web-osoite: http://www.obba.fi Työnantaja: Obba Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Yhteyshenkilö Talvikki Petäjä. Puhelin: 0503777262 sähköposti: talvikki.petaja@oupet.co Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Obba Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa