Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko valmiina tarttumaan uuteen haasteeseen? Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta koirineen? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti? Koijari työnantajana Koirakoti Koijari on nimensä mukaisesti koirien kakkoskoti ja lomanviettopaikka. Lisäksi meillä on tarvikemyyntiä ja tarjoamme koulutuspalveluita. Työtä on tarjolla aluksi osapäiväisesti, painottuen iltoihin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi eläintenhoito (ei maatalous) Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Koirakoti Koijari avoin yhtiö. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus