Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko valmiina tarttumaan uuteen haasteeseen? Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta koirineen? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Koijari työnantajana
Koirakoti Koijari on nimensä mukaisesti koirien kakkoskoti ja lomanviettopaikka. Lisäksi meillä on tarvikemyyntiä ja tarjoamme koulutuspalveluita.
Työtä on tarjolla aluksi osapäiväisesti, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Sesonkiaikoina työtunteja voi kertyä enemmän.

Koijarissa töissä
Koijarissa on kannustava ja positiivinen tekemisen meininki. Meille on tärkeää innostunut ja motivoitunut työntekijä, sillä hän hoitaa mielestämme työnsä parhaiten. Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kanssamme eläinalan ammattilaisena, kouluttautumisen uuteen ammattiin, toimivan ja siistin työympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä.

Sinun tonttisi
Työskentelet koirien hyvinvoinnista ja toiminnallisuudesta huolehtien niiden loman aikana. Työssäsi varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä lempeästi, määrätietoisesti ja ammattitaitoisesti koiran ja omistajan hyväksi. Olet joustava moniosaaja, jolloin tehtäväkenttäsi on laaja. Edellytämme aitoa kiinnostusta koirien hoitamiseen ja asiakaspalvelutyöhön. Ajokortti ja oma auto tulee olla käytettävissä työmatkoja varten. Arvostamme paineensietokykyä, motivaatiota, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Meillä tuetaan kehittymismahdollisuuksia ja voit syventää osaamistasi eläinalan työtehtävissä.

Tahdomme sinut joukkoomme, jos sinulla on pelisilmää ja olet joukkuepelaaja.

Jätä vapaamuotoinen hakemus 18.11.16 mennessä sähköpostiin hoitola@koijari.fi.

Työnantaja: Koirakoti Koijari Sijainti: Pahtajarannantie 27, 96400 ROVANIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Korpi, 040-4128301 Jari Keinänen, 050-4078922 hoitola@koijari.fi www.koijari.fi Hakemukset: hoitola@koijari.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pahtajarannantie 27, 96400 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Koirakoti Koijari. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Pahtajarannantie 27, 96400 ROVANIEMI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa