Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fyysiseen, pääasiassa ulkotyöhön etsitään oma-aloitteista ja ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka tulee toimeen sekä eläinten että ihmisten(lapset mukaan lukien) kanssa. Työtehtäviin kuuluu eläinten hoidon lisäksi merkittävissä määrin myös asiakaspalvelu yrityksen erilaisissa ohjelmapalvelutehtävissä sekä kiinteistön hoitoon liittyvät tehtävät. Sujuva englanninkielentaito sekä ratsastustaito vaaditaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kolari eläintenhoito (ei maatalous) Kolari maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Areva Miriikka Aliise. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus