Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pieneläinhoitola Kullanmuruun haetaan ammattitaitoista eläinhoitajaa. Työtä on tarjolla aluksi viikonloppuisin ja sesonkiaikoina. Matkaa Iisalmen keskustasta n. 8 km. Hakijalla toivotaan olevan ajokortti sekä oma auto käytettävissä työmatkoja varten tai kyytiasia on oltava muuten kunnossa. Pikaiset yhteydenotot Sanna Tikkaseen, puh. 044 5375503....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Iisalmi eläintenhoito (ei maatalous) Iisalmi maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pieneläinhoitola Kullanmurut. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus