Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pieneläinhoitola Kullanmuruun haetaan ammattitaitoista eläinhoitajaa. Työtä on tarjolla aluksi viikonloppuisin ja sesonkiaikoina. Matkaa Iisalmen keskustasta n. 8 km. Hakijalla toivotaan olevan ajokortti sekä oma auto käytettävissä työmatkoja varten tai kyytiasia on oltava muuten kunnossa. Pikaiset yhteydenotot Sanna Tikkaseen, puh. 044 5375503....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Iisalmi eläintenhoito (ei maatalous) Iisalmi maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläintenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pieneläinhoitola Kullanmurut. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa