Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme eläinlääkäriä Tampereella syyskuussa toimintansa aloittaneelle yksityiselle pieneläinklinikalle. Klinikan toimintaan ja palvelutarjontaan pääsee tutustumaan nettisivuilla www.elainklinikkatimantti.com Eläinlääkäri tarjoaa klinikalla peruspalvelut koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille. Työ tehdään pääosin klinikalla, mutta asiakkaille tarjotaan myös kotikäyntipalvelua, joten työ edellyttää oman auton käyttöä. Klinikalla eläimistä välitetään aidosti ja asiakkaille tarjotaan vahvaan ammattiosaamiseen pohjautuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja eläinlääketiede Tampere lääkärit Tampere eläinlääketiede lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläinlääkäri, eläinklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Naturalis Adamas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus