Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme eläinlääkäriä Tampereella syyskuussa toimintansa aloittaneelle yksityiselle pieneläinklinikalle. Klinikan toimintaan ja palvelutarjontaan pääsee tutustumaan nettisivuilla www.elainklinikkatimantti.com

Eläinlääkäri tarjoaa klinikalla peruspalvelut koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille. Työ tehdään pääosin klinikalla, mutta asiakkaille tarjotaan myös kotikäyntipalvelua, joten työ edellyttää oman auton käyttöä.

Klinikalla eläimistä välitetään aidosti ja asiakkaille tarjotaan vahvaan ammattiosaamiseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista palvelua. Kaikki klinikan palveluntarjoajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä keskenään.

Klinikan palveluntarjoajat työskentelevät sopimuksen mukaan ensisijaisesti provisioperusteisesti omalla toiminimellä tai laskutuspalvelun kautta. Mahdollisuus myös työsuhteeseen verokortilla. Työaika arkisin klo 9-18 välillä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse info@elainklinikkatimantti.com
Puhelintiedusteluihin vastaa Sanna Jönkkäri, puh. 045 860 4505

Web-osoite: http://www.elainklinikkatimantti.com Työnantaja: Naturalis Adamas Sijainti: Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan Yhteystiedot: JÖNKKÄRI SANNA, Puh: 0458604505, info@elainklinikkatimantti.com Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläinlääkäri, eläinklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Naturalis Adamas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Leirintäkatu 2, 33900 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa