Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme eläinlääkäriä Tampereella syyskuussa toimintansa aloittaneelle yksityiselle pieneläinklinikalle. Klinikan toimintaan ja palvelutarjontaan pääsee tutustumaan nettisivuilla www.elainklinikkatimantti.com Eläinlääkäri tarjoaa klinikalla peruspalvelut koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille. Työ tehdään pääosin klinikalla, mutta asiakkaille tarjotaan myös kotikäyntipalvelua, joten työ edellyttää oman auton käyttöä. Klinikalla eläimistä välitetään aidosti ja asiakkaille tarjotaan vahvaan ammattiosaamiseen pohjautuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja eläinlääketiede Tampere lääkärit Tampere eläinlääketiede lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eläinlääkäri, eläinklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Naturalis Adamas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus