Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

EKT infra Oy on vuonna 2009 perustettu nykyään vantaalainen maanrakennusalan yritys. Yrityksen toimialana on infra-, kivi- ja viherurakointi. EKT tulee yrityksen aikaisemmasta nimestä ja nykyisestä aputoiminimestä, Espoon Kivityöstä. Yrityksen päätoimialueet ovat pääkaupunkiseutu sekä Lahden seutu. VIime tilikauden liikevaihto oli 9,1 miljoonaa euroa ja seuraavan tilikauden liikevaihtoennuste on yli 20 miljoonaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa johtajapositiot Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi EKT Infra Oy Y-tunnus 2304263-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Espoon Kivityö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut EKT infra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus