Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ekokem on pohjoismainen kiertotalousyhtiö, joka tuottaa ympäristönhuollon kokonaispalveluja. Päämää-rämme on luonnonvarojen säästäminen ja kiertotalouden edistäminen. Parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostuksen ja ympäristörakentamisen palveluja. Ekokem-konserni työllistää lähes 700 osaa-vaa ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Ekokem-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 258,3 miljoonaa euroa. Ekokem kuuluu Fortum-konserniin elokuun 2016 lopusta lukien.

Haemme Riihimäelle

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu toimia teollisuusjätekeskuksiemme sekä myynnin tukena, kun mietitään erilaisten jäte-jakeiden räätälöityjä vastaanotto- ja käsittelyratkaisuja. Tilaat tarvittavia laboratorioanalyysejä sekä tulkit-set valmiita analyysituloksia. Tulosten pohjalta määrität jätteiden kaatopaikka- sekä ympäristökelpoisuuksia sekä kirjoitat lausuntoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Työn tekemistä ohjaa voimassa oleva lainsäädäntö, ympäristöluvat sekä erilaiset ohjeistukset.
Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta (kemian DI/FM). Lisäksi Sinun pitää olla oma-aloitteinen, huolellinen sekä aikaansaava. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen jätteiden ja kaatopaikkakelpoisuuksien parista sekä ympäristölupa- ja lakiasioista.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä asiantuntevassa sekä hyvän ryhmädynamiikan omaavassa työympäristössä, jossa saa ja jopa pitää keskustella kaverin kanssa.

Mahdolliset tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse mikko.saarinen@ekokem.com tai puhelimitse 010 7551 389.

Hakemukset pyydämme täyttämään 31.10.2016 mennessä osoitteessa
http://www.ekokem.com/fi/urat/avoimet-tyopaikat/

Teemme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen voimaantuloa.

Web-osoite: http://www.ekokem.fi Työnantaja: Ekokem Oyj Sijainti: Kuulojankatu 1, 11120 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Henkilöstöpäällikkö Marja Rekorius, Puh: 0107551406, marja.rekorius@ekokem.com Hakemukset: http://www.ekokem.com/fi/urat/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuulojankatu 1, 11120 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Ekokem Oyj Y-tunnus 0350017-4 Toimiala Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen Rinnakkaistoiminimet Prosessipesu EK, Ekokeräys, Ekopartnerit, Ekosiirto, Iisalmen Keräysöljy, Muovix, Ekovoima

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

107 549 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

11 728 000 € -47 %

Henkilöstö

259 14

Liikevoitto-%

11 % -42 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristöasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ekokem Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Kuulojankatu 1, 11120 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa