Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ekokem on pohjoismainen kiertotalousyhtiö, joka tuottaa ympäristönhuollon kokonaispalveluja. Päämää-rämme on luonnonvarojen säästäminen ja kiertotalouden edistäminen. Parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostuksen ja ympäristörakentamisen palveluja. Ekokem-konserni työllistää lähes 700 osaa-vaa ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Ekokem-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 258,3 miljoonaa euroa. Ekokem ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Riihimäki ympäristöalan tehtävät Riihimäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi ympäristöalan tehtävät Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ekokem Oyj Y-tunnus 0350017-4 Toimiala Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen Rinnakkaistoiminimet Prosessipesu EK, Ekokeräys, Ekopartnerit, Ekosiirto, Iisalmen Keräysöljy, Muovix, Ekovoima

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristöasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ekokem Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa