Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan puhallusauton ja suurtehoimuiauton operoijaa kokoaikaiseen työhön. - työhön koulutetaan, aikaisempi kokemus katsotaan eduksi - ajaokorttiluokka, BC kortti välttämätön - ei saa olla korkean tai ahtaanpaikan kammoa - Työ alkaisi Heti tai sopimuksen mukaan - Lähetä vapaamuotoinen CV [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Järvenpää raskas tavaraliikenne Järvenpää kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eko-Expert KH Oy Y-tunnus 0839082-4 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus Rinnakkaistoiminimet Eko-Route, Eko-Trans KH, Eko-Road

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-auton tai ajoneuvoyhdist. kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Eko-Expert KH Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus