Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan puhallusauton ja suurtehoimuiauton operoijaa kokoaikaiseen työhön. - työhön koulutetaan, aikaisempi kokemus katsotaan eduksi - ajaokorttiluokka, BC kortti välttämätön - ei saa olla korkean tai ahtaanpaikan kammoa - Työ alkaisi Heti tai sopimuksen mukaan - Lähetä vapaamuotoinen CV info@eko-expert.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Järvenpää raskas tavaraliikenne Järvenpää kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eko-Expert KH Oy Y-tunnus 0839082-4 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus Rinnakkaistoiminimet Eko-Route, Eko-Trans KH, Eko-Road

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-auton tai ajoneuvoyhdist. kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Eko-Expert KH Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04440 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus