Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sweco Finland viestintäyksikkö etsii vakituiseen tehtävään VIESTINNÄN OSAAJAA.Päätehtävänäsi vastaat mediasuhteista, lehdistötiedotteiden laatimisesta sekä tapahtumien ja asiantuntijaesiintymisten valmisteluista. Lisäksi tulet osallistumaan muihin viestintäyksikön päivittäisiin tehtäviin, kuten uutisten kirjoittaminen ja sisällöntuotanto eri kanaviin. Viestintäyksikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä Ruotsissa toimivan konserniviestinnän, muiden tukitoimintojen ja liiketoimintayksiköidemme kanssa, ja työkielinämme on sekä suomi että englanti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestinnän osaaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sweco Finland Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus