Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner Aon Finland Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Aon Finland Oy hakee yhteistyössä kanssamme vakuutusmeklaritoiminnan assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Aon Finland Oy:n kanssa. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi ja mielellään kokemusta vakuutusalalta. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja MS Office -ohjelmien hallintaa, erityisesti Excel -taidot korostuvat tehtävässä.

Vakuutusmeklaritoiminnan assistenttina toimit meklareiden ja vakuutusasiantuntijoiden assistenttina avustaen heitä vakuutusdokumenttien käsittelyssä ja tarkastamisessa, vakuutuksien kilpailuttamiseen sekä vakuutustietojen hallinnointiin liittyvissä asioissa. Tuotat myös erilaisia taulukoita ja graafisia esityksiä Excelillä. Tehtäviisi kuuluu myös verkkokauppamme urheiluvakuutusten asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Työotteeltasi olet palveluhenkinen, toimeen tarttuva ja hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, joka toimii joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on joustava asenne työhön, etkä pelkää tarttua tiimin monipuolisiin tehtäviin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian viimeistään, 30.10.2016. Hakemuksia käsitellään koko hakuaika ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504.

Tietoa yrityksestä

Aon Risk Solutions, Aon Finland Oy
Aon on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusvälityspalveluja sekä henkilöstöetuuskonsultointia yrityksille tarjoava palveluntuottaja, jonka asiakkaita Suomessa ovat suuret ja keskisuuret yritykset. Liiketoiminta on organisoitu maailmanlaajuiseksi verkostoksi, jossa toimii 72.000 asiantuntijaa 120 maassa. Aon Finland on kasvanut vuodesta 1994 markkinajohtajaksi Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia riskienhallinta-, vakuutus- ja konsultointipalveluja 92 hengen voimin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.
Työnantaja: Aon Finland Oy / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/vakuutusmeklaritoiminnan-assistentti-helsinki-7949/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusmeklaritoiminnan assistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Aon Finland Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa