Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Banner KFS Finland Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Etsimme nyt yhteistyössä KFS Finland Oy:n kanssa vastuuntuntoista, reipasta ja toimeentarttuvaa toimistoassistenttia määräaikaiseen arviolta vuoden kestävään perhevapaan sijaisuuteen. Työ alkaa arviolta vuoden vaihteessa soveltuvan henkilön löydyttyä ja sijaitsee Vantaalla. Työtehtäväsi painottuu toimitusjohtajan tukemiseen ja hänen oikeana kätenä toimimiseen erilaisissa projekteissa. Lisäksi työsi tulee sisältämään erilaisia hallinnollisia tehtäviä sekä vaihtelevia toimistotehtäviä.

Työskentelet tärkeässä roolissa toimitusjohtajan ja työpäälliköiden yhteyshenkilönä huolehtien työmaiden tarvittavista tukitoiminnoista -ja tehtävistä. Työtehtäviisi voi sisältyä esimerkiksi raportointia, laskujen käsittelyä, järjestelmään tietojen viemistä ja ylläpidollisia tehtäviä, henkilöasioiden hallinnointia, lupa-asioiden sekä pienhankintojen hoitamista sekä muita vaihtelevia ja juoksevia työtehtäviä. Lisäksi tuet työpäällikköä henkilöstöön ja palkka-asioihin liittyvissä tehtävissä TES:iä tulkiten.

Toivomme sinulta erityisesti aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalan parista sekä tehtävää tukevaa soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi/tradenomi). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvä englannin kielen taito auttaa myös tehtävässä. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot. Työskentelyotteeltasi olet yhteistyökykyinen, huolellinen, toimeen tarttuva sekä itsenäiseen työhön kykenevä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja vauhdikkaan työyhteisön sekä monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan osoitteesta www.kfs.fi .

Tietoa yrityksestä

KFS on osa Kellerin maailmanlaajuista, geoteknisiin erikoisratkaisuihin keskittynyttä konsernia. KFS hyödyntää oman osaavan organisaationsa lisäksi Kellerin maailmanlaajuista organisaatiota ja kalustoa. Suunnittelijoiden ja toteuttajien saumaton yhteistyö takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.
Työnantaja: KFS Finland Oy / co Eilakaisla Sijainti: Vantaa Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/toimistoassistentti-vantaa-7890/ Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoassistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut KFS Finland Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa