Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhteistyössä Gramex ry:n kanssa toimisto- ja viestintäassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Yritys sijaitsee Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkadulla.Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti monipuolisista toimiston yleistehtävistä ja organisoinnista, mm. toimistotarvikkeista, postituksesta, matkajärjestelyistä, lentolippujen tilaamisesta sekä hallituksen kokousjärjestelyistä. Työsi painottuu 80% yleisiin toimistotehtäviin ja 20% avustaviin viestinnän tehtäviin. Viestinnän osalta tehtäviisi kuuluu mm. nettisivujen päivitykset ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo viestintä Helsinki viestintä Sipoo viestintä Vantaa viestintä Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimisto- ja viestintäassistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Gramex ry / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus