Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhteistyössä Gramex ry:n kanssa toimisto- ja viestintäassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Yritys sijaitsee Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkadulla.Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti monipuolisista toimiston yleistehtävistä ja organisoinnista, mm. toimistotarvikkeista, postituksesta, matkajärjestelyistä, lentolippujen tilaamisesta sekä hallituksen kokousjärjestelyistä. Työsi painottuu 80% yleisiin toimistotehtäviin ja 20% avustaviin viestinnän tehtäviin. Viestinnän osalta tehtäviisi kuuluu mm. nettisivujen päivitykset ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo viestintä Helsinki viestintä Sipoo viestintä Vantaa viestintä Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimisto- ja viestintäassistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Gramex ry / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus