Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner Gramex ry / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Haemme yhteistyössä Gramex ry:n kanssa toimisto- ja viestintäassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Yritys sijaitsee Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkadulla.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti monipuolisista toimiston yleistehtävistä ja organisoinnista, mm. toimistotarvikkeista, postituksesta, matkajärjestelyistä, lentolippujen tilaamisesta sekä hallituksen kokousjärjestelyistä. Työsi painottuu 80% yleisiin toimistotehtäviin ja 20% avustaviin viestinnän tehtäviin. Viestinnän osalta tehtäviisi kuuluu mm. nettisivujen päivitykset ja toisinaan juttujen kirjoittaminen haastattelujesi pohjalta Gramexin lehteen. Sinulla on kiinnostusta viestinnän tehtävistä, sujuva kynä ja kiinnostusta kehittää osaamistasi viestinnällisiin tehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kommunikoit vaivattomasti englannin kielellä ja sinulla on sujuvat, ajantasaiset IT-taidot.

Työotteeltasi olet itsenäinen, toimeen tarttuva, viestintä- ja vuorovaikutustaitoinen, palveluhenkinen ja energinen. Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, rohkea ja hyvällä, reippaalla asenteella varustettu persoona, joka tarttuu yhtä innokkaasti sekä toimisto- että viestintätehtäviin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 23.10.2016. Hakemuksia käsitellään koko hakuaika ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä aloitus on marraskuun puolivälissä.

Hyvin valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa torstaina 20.10. klo 13-14 seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504.

Tietoa yrityksestä

Tekijänoikeusjärjestö Gramex hoitaa tekijänoikeusasioita muusikoiden ja musiikkituottajien puolesta. Gramex edustaa noin 60 000 kotimaista taiteilijaa ja tuottajaa sekä lukuisia ulkomaisia oikeudenhaltijoita. Gramex kerää tekijänoikeuskorvauksia ja myöntää käyttölupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex-lupia on tällä hetkellä noin 30 000 musiikin käyttäjällä.
Työnantaja: Gramex ry / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/toimisto-ja-viestintaassistentti-helsinki-7924/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimisto- ja viestintäassistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Gramex ry / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa