Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy vahvistaa palvelukykyään ja hakee yhteistyössä kanssamme taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää vakituiseen tehtävään.Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritystesi kirjanpidosta tilinpäätöksineen.Olet soveltuvan koulutuksen omaava tilinpäätöstaitoinen kirjanpidon ammattilainen, jolla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä mielellään tilitoimistoympäristöstä. Työskentelet luontevasti asiakkaidesi taloushallinnon asiantuntijana. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mynämäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nousiainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pöytyä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Raisio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Rusko asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Aura asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kaarina asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieto taloushallinto Mynämäki taloushallinto Naantali taloushallinto Nousiainen taloushallinto Pöytyä taloushallinto Raisio taloushallinto Rusko taloushallinto Turku taloushallinto Aura taloushallinto Kaarina taloushallinto Lieto asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon asiantuntija / kirjanpitäjä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa