Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Banner Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy hakee yhteistyössä kanssamme joustavaa ja aikaansaavaa talousassistenttia vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä marraskuun aikana. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien ääressä aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Työskentelet pienessä taloushallinnon tiimissä, jossa laajaan toimenkuvaasi kuuluu erittäin vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä.
Talousassistentin tehtäviin kuuluvat mm.
  • myyntilaskutus ja myyntireskontran hoito
  • ostoreskontran hoito
  • raportointia
  • palkka-aineiston kokoaminen
  • tilinpäätökseen osallistuminen
  • laskutukseen liittyvää asiakaspalvelua
  • muut vaihtelevat taloushallinnon tehtävät
  • osallistumista yleisiin toimistotehtäviin

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon työtehtävistä. Sinulla on ajantasalla olevat IT-taidot (MsOffice, erityisesti Excel, kokemus Netvisor- ohjelman käytöstä eduksi) sekä tulet myös englannin kielellä toimeen. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimissä. Työskentelyotteeltasi olet aikaansaava, oma-aloitteinen ja reipas sekä sinulla on kyky toimia tarkasti ja huolellisesti kiireenkin keskellä. Arvostamme joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja positiivista asennetta tarttua kaikenlaisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vakituisen kokoaikaisen työn, kivat työkaverit ja viihtyisät työskentelytilat Helsingin keskeisellä paikalla sijaitsevassa toimistossa.

Tietoa yrityksestä

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Kuluttajille tarjoamme Rinki-ekopisteverkoston pakkausten keräykseen ja lasipakkausjätteen kierrätykseen.
Työnantaja: Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/talousassistentti-helsinki-7943/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousassistentti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa