Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sandvik Mining and Construction Oy hakee Turun tehtaalle kaivoskoneiden kokoonpanoon sähköasentajia vuokratyösuhteeseen.Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta sekä reipasta asennetta työntekoon, ryhmätyötaitoja ja valmiutta vuorotyöhön. Raskaan kaluston ja hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtäviin valitut henkilöt solmivat määräaikaisen työsuhteen Eilakaislan kanssa.Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Mynämäki sähköalan työt Naantali sähköalan työt Nousiainen sähköalan työt Pöytyä sähköalan työt Raisio sähköalan työt Rusko sähköalan työt Turku sähköalan työt Aura sähköalan työt Kaarina sähköalan työt Lieto Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali Asennus, huolto ja puhtaanapito Nousiainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä Asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio Asennus, huolto ja puhtaanapito Rusko Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Aura Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieto sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sandvik Mining & Construction Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa