Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Heinolaan renkaanvaihto sesonkiin työntekijääTehtäviisi kuuluu renkaan vaihtotyöt ja varastointi sekä muut aputehtävätToivomme sinulta osaamista renkaidenvaihdoista ja hyvää fyysistä kuntoa.Tarjoamme sinulle sesonkiluonteisen työn hyvämaineisessa yrityksessäTietoa yrityksestä...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nastola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sysmä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Iitti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mäntyharju ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pertunmaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kouvola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asikkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hartola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Heinola Asennus, huolto ja puhtaanapito Nastola Asennus, huolto ja puhtaanapito Sysmä Asennus, huolto ja puhtaanapito Iitti Asennus, huolto ja puhtaanapito Mäntyharju Asennus, huolto ja puhtaanapito Pertunmaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Kouvola Asennus, huolto ja puhtaanapito Asikkala Asennus, huolto ja puhtaanapito Hartola Asennus, huolto ja puhtaanapito Heinola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Nastola Sysmä Iitti Mäntyharju Pertunmaa Kouvola Asikkala Hartola Heinola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa