Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhteistyössä asiakkaamme Oy Orient-Occident Ltd:n kanssa myyntireskontran hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus jatkoon. Sopimus tehdään ensin kuudeksi kuukaudeksi. Työ on kokoaikainen, mutta on myös mahdollista tehdä osa-aikainen työsopimus esim. kuuden tunnin päivittäiselle työajalle. Uuden henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.Monipuoliseen työhön sisältyy myyntireskontraan liittyviä kirjauksia, perinnän hoitamista, luotonvalvontaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntireskontra, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus